Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - květen 2016

5. 6. 2016

Na první závody Orlicko - ústecké ligy MH jsme jeli 8. 5. do Letohradu - Kunčice. Měli jsme 3 družstva. Družstvu starších se moc nedařilo a s neplatným pokusem skončili poslední. Mladší A s časem 23,50s obsadili 6. místo a mladší B s časem 45,47s 13. místo.

 

Dne 14. 5. na závody do Přívratu vyrazilo jen družstvo madších A, protože hodně dětí nemohlo. Závody letos probíhaly v areálu pod sjezdovkou, kde je miň místa a tak se i tady běžel jen jeden pokus. S pěkným časem 20,64s naši obsadili 4. místo a získali 12 bodů do ligové tabulky.

 

Mladkov

Ve dnech 27. a 28. května proběhlo v Mladkově II. kolo hry Plamen okresu Ústí nad Orlicí.

Od nás jelo jedno družstvo mladších a jedno družstvo starších. Po příjezdu jsme postavili stany a připravili se na slavnostní nástup. Celkem se zúčastnilo 34 družstev mladších a 34 družstev starších.

V pátek probíhaly štafety CTIF, první pokusy požárního útoku, soutěž jednotlivců 60m překážek a první pokusy požárního útoku CTIF (jen pro starší). Po večeři jsme měli čas na různé hry. Když se začalo šeřit začala diskotéka a zapálili nám táborák. Když už byla větší tma, došlo na slibované překvapení - začaly létat blesky. Nejdřív jsme je jen viděli, ale pak nám zahrály i několik známých melodií.

V sobotu se od rána opět soutěžilo. Proběhly štafety dvojic, štafety 4x60m, druhé pokusy požárního útoku a druhý pokus PÚ CTIF. Při závěrečném nástupu si každé družstvo převzalo pohár, diplom a drobné odměny.

Družstvo starších obsadilo 25. místo a družstvo mladších získalo pěkné 7. místo.