Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - říjen 2017

28. 11. 2017

Plamen

V sobotu 7. října proběhl v Horní Čermné závod požárnické všestrannosti (ZPV - "braňák") - první kolo hry Plamen 2017/2018. V kategorii mladších soutěžilo 67 hlídek z 40 družstev našeho okresu. Za naše družstvo nastoupili 2 hlídky.

1. hlídka: Petr, Pája, Sofi, Luky a Milan - 21. místo mezi hlídkami

2. hlídka: Pavlík, Honzík, Hyneček, Ráďa a Romča - 60. místo mezi hlídkami

Do pořadí se započítává výsledek lepší hlídky. Naši se tak umístili na 20. místě.

Starším se podařilo setavit pouze 1 hlídku - Matěj Bo., Šimon, Nela, Honza a Kuba Se. Ačkoliv párkrát zaváhali a na trati dostali 12 trestných bodů, získali pěkné 14. místo z 62 hlídek a 13. místo v konkurenci 43 družstev. Výsledek z ZPV se přičítá k ostatním disciplínám při II. kole hry Plamen.

Letos se 5 odvážných přihlásilo také do závodu dorostenců. Kategorie jednotlivci střední dorost: Vojta, Mája a Matěj Bo. Kategorie jednotlivci mladší dorost Šimon a Kuba Sk. Matěj a Šimon si tak dali 2 závody v jednom dni. Nejvíce se dařilo Šimonovi, který ve své kategorii získal 1. místo.

Velkou pochvalu si zaslouží všichni, kteří se postavili na start a s tratí se zdárně poprali.

 

Bohousová

Další sobotu 14. října proběhl v Bohousové již 4. závod jednotlivců v běhu na 60 m překážek. Závodu se zúčastnili Petr, Sofi, Nela, Vendy, Kuba Se., Honza a Šimon. Kuba vylepšil své maximum a dařilo se i holkám. Vendy dosáhla času 18,77s a Nela 16,92s - jsou to šikulky. Medaile jsme sice nezískali, ale to nevadí, třeba příště. Další závody nás čekají už na jaře. smiley

 

Podzimní posezení

Podzimní posezení se stalo již tradičním zakončením sezony.Tentokrát proběhlo v sobotu 21. října v naší hasičské zbrojnici. Počasí nám celkem přálo, tak jsme si mohli zahrát oblíbený fotbálek, cihlu a kdo chtěl mohl zdolávat překážkovou dráhu. Dle chuti si každý mohl opéct párek, dát si guláš nebo si dopřát něco sladkého - maminky nám připravili bábovku, buchty i muffiny. Byl to príma den a nikomu se domů moc nechtělo.