Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči - říjen

23. 11. 2015

Závod požárnické všestrannosti Dolní Dobrouč

  17. října proběhlo v Dolní Dobrouči I. kolo hry Plamen - „braňák“. Díky úspěchu družstva mladších na závodech v Černovíře jsme si víc věřili. Na prvním stanovišti - střelba - jsme dostali 7 trestných bodů. Ostatní stanoviště - vázání uzlů, topografie, první pomoc, požární ochrana, překonávání lana - jsme zvládli bez trestných bodů. Trať jsme proběhli za 20,39 min. po přičtení trestných bodů byl

výsledný čas 27,39s a přinesl nám 1. místo

v soutěži družstev.

Složení hlídek:

A - Šimon, Matěj V.,Petr, Kuba Se. a Honza Sk. ....1. místo

B - Lukášek Č., Pája, Kája, Romča a Milan ......... 49. místo

Zúčastnilo se 61 hlídek mladších ze 39 různých  SDH.

 

  Za starší od nás startovala jen jedna hlídka a navíc v novém složení - Matěj Bo., Mája, Vendy, Nela a Lukáš N. Na trati se jim moc nedařilo a po přičtení 21 trestných bodů byl výsledný čas 58,31s což stačilo až na 40. místo z 60 hlídek starších žáků. Celkově naši obsadili 31. místo z 37 družstev z různých SDH.

 

Celkové výsledky: http://www.oshusti.cz/index.php/soute-mh

 

 

Bazén

  V neděli 25. října jsme se vydali do bazénu na ZŠ Dobrovského. Nejdřív to vypadalo, že si nezaplavem, ale nakonec nám bazén odemkli(o půl hodiny později). Voda byla docela studená, ale za chvíli nám to už nevadilo. Plavali jsme, jezdili na klouzačce, chodili po destičkách a házeli míčky. Bylo to žůžo.

Honza