Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování

18. 6. 2014

Poděkování

Sbor dobrovolných hasičů v Dolním Třešňovci touto cestou děkuje všem, jenž nás podpořili hlasem v soutěži o nejkrásnější prapor.

Z dvanácti finalistů, které vybrala Heraldická společnost jsme se umístili s počtem 4112 hlasů na prvním místě. Jako druhý se umístil sbor SDH Slatinky s 3301 hlasů a třetí místo obsadil sbor SDH Davle s 1126 hlasů. Oboum sborům gratulujeme.

Vyhlášení soutěže proběhlo 6. června na hasičských slavnostech v Litoměřicích. Zde jsme převzali stuhu s titulem NEJKRÁSNĚJŠÍ PRAPOR a po vyřešení komunikačních problémů pořadatelů také dárkový poukaz na výrobu venkovní vlajky. Umístění si velice vážíme a na náš prapor jsme patřičně hrdi.

Největší poděkování patří paní Blance Chládkové, která nám prapor zhotovila. Bez jejich šikovných rukou bychom se tak daleko nedostali. Dále děkujeme SDH Žichlínek za obrovskou podporu. Cesta k získání praporu je trnitá, jim však přejeme aby ji měli co nejsnadnější a těšíme se až jej získají. Tak jako jste podpořili nás prosim podpořte i je děkujeme.

Za SDH D. Třešňovec M. Elner.

 

stuha.jpg